fbpx
Te koop2024-06-12T09:31:24+00:00

TE KOOP OP HET PARK

Mooie maatcaravan op leuk perceel!

Deze degelijke gemeubelde stacaravan (Maatchalet 9mx3,60m) telt 2 slaapkamers en staat op een ruim perceel naast de prachtige beukendreef. (Rbis1: +- 250m²) De leefruimte van de stacaravan geeft via een schuifraam uit op een gezellig terrasje met mooi meubilair.  De stacaravan is nuttig ingericht, beschikt over een 16 Ampère aansluiting, heeft een ruime badkamer.  Interesse in deze leuke familiecaravan in perfecte staat? Neem dan gerust contact met ons op voor een bezoek!

Prijs: € 23.000,00|

Prachtige stacaravan met voortent op groen perceel!

Deze piekfijn onderhouden stacaravan met dubbelglas en CV telt twee slaapkamers en staat op een leuk ingericht perceel (Obis16: 297m²). De (bijna nieuwe) voortent geeft uit op een mooie tuin met veel privacy. Het tuinhuis met tuingerief is een leuke meerwaarde! De leefruimte is uiterst gezellig en geeft uit op een zeer geëquipeerde keuken. De stacaravan telt 2 slaapkamers, waarbij de master bedroom uitgeeft op een dressing ruimte. Een aparte ruimte is voorzien voor wasmachine & droogkast.  Een 16 Ampère-aansluiting is voorzien. Alle gerief is aanwezig (meubels, keukenservies, grasmachine, beddengoed,..). Kortom, een instapklaar tweede verblijf met alle comfort! Interesse in een bezoek? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Prijs: VERKOCHT|

Gezellige tiny house met zonnepanelen!

Deze supergezellige tiny house zoekt een nieuwe eigenaar! Het huisje is functioneel ingericht en biedt door de 2 mezzanines slaapplek aan 3 volwassenen. Ook de zetel is om te bouwen tot slaapbank. De keuken met gasvuur, oven, dubbele spoelbak en ijskast met diepvries, geeft uit op een ruime badkamer met vloerverwarming, douche, lavabo en toilet. Het huisje beschikt over een aircosysteem (warme & koude lucht). Op het dak van de tiny house liggen 5 zonnepanelen die aangesloten zijn op een batterij. Het perceel (K35: 215 m²) is heel zonnig en heeft een gezellig terrasje en tuinhuis.  Ben je op zoek naar een leuke, energiezuinige plek in het groen?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Prijs: VERKOCHT|

Ruime percelen voor een stacaravan of tiny house beschikbaar!

Er zijn nog enkele ruime vrije percelen beschikbaar om een stacaravan of tiny house op te plaatsen. Zowel schaduwrijk als zonnig .. Wij zorgen ervoor dat bij oplevering van een perceel enkel de nutsvoorzieningen nog dienen aangesloten te worden. In een mum van tijd ben je 'gesetteld' en kan je samen met de andere mensen op het park genieten van je tweede verblijf! Tot binnenkort? #vakantieineigenland

Prijs: Vanaf € 2.321,50/jaar|
Go to Top