fbpx
Contacteer ons +32 (0)3-663 16 07|info@dennenbad.be
TE KOOP2019-08-29T04:41:22+00:00

TE KOOP OP HET PARK

Gezellige chalet met 2 slaapkamers!

Deze gezellige chalet in topconditie is gelegen op perceel Ubis6 (+- 200 m²) en telt 2 slaapkamers. Via een leuk overdekt terrasje met lounge kom je binnen in leuke leefruimte met splinternieuwe keuken.  De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. De chalet is afgezekerd op 16 Ampère en wordt verwarmd met een gaskacheltje.  Door het geïsoleerd dak en rolluiken in alle ramen (incl. vliegenramen) blijft het lekker koel in de chalet.  De tuin werd enkele jaren geleden volledig nieuw aangelegd en beschikt over een leuk terras onder een eiken boom. Tuingerief in de handige bergruimte wordt ook mee verkocht.  Zie je jezelf al genieten in het tuintje of in de lounge?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Prijs: € 27.500,00|

Knusse stacaravan met 1 slaapkamer

Deze mooi onderhouden stacaravan telt één slaapkamer en staat op een leuk hoekperceel op het park (R8: 202m²).  Het keukentje is goed geëquipeerd. De stacaravan is volledig bemeubeld en ook tuingerief (stoelen, tafel, grasmaaier, pergola, parasol,...) worden mee verkocht.  Interesse in een bezoek? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Prijs: € 7.500,00|

Grote stacaravan met veel lichtinval op ingericht perceel!

Deze grote stacaravan telt 3 slaapkamers  en staat op een ingericht perceel (T5: 222m²) met zowel zon als schaduw. De leefruimte heeft veel lichtinval en geeft uit op een open keuken met gasvuur, ijskast, diepvries, microgolf en lavabo. Verwarming en water werkt op gas. De caravan geniet een 16 Ampère elektriciteitsaansluiting. Zowel het zwembadje als de pergola worden mee verkocht. Zin in een vrijblijvend bezoek? Neem gerust contact met ons op!

Prijs: VERKOCHT|

Ruime percelen voor een stacaravan of tiny house beschikbaar!

Er zijn nog enkele ruime vrije percelen beschikbaar om een stacaravan of tiny house op te plaatsen. Zowel schaduwrijk als zonnig .. Wij zorgen ervoor dat bij oplevering van een perceel enkel de nutsvoorzieningen nog dienen aangesloten te worden. In een mum van tijd ben je 'gesetteld' en kan je samen met de andere mensen op het park genieten van je tweede verblijf! Tot binnenkort? #vakantieineigenland

Prijs: Vanaf € 2.175,00/jaar|
Go to Top