fbpx
Contacteer ons +32 (0)3-663 16 07|info@dennenbad.be
TE KOOP2019-08-29T04:41:22+00:00

TE KOOP OP HET PARK

Gezellige chalet met 2 slaapkamers!

Deze gezellige chalet is gelegen op perceel U11 (235 m²) en telt 2 slaapkamers. Via een leuk overdekt terrasje kom je binnen in ruime lichte leefruimte. De grote slaapkamer beschikt over een grote dressing. De keuken is voorzien van een ijskast, diepvries, lavabo en gasfornuis. De open badkamer is voorzien van een toilet, douche en lavabo. De chalet is afgezekerd op 16 Ampère en heeft ramen met dubbele beglazing. Een gasboiler is in de bergplaats achteraan voorzien.  Zie je jezelf al genieten van het zonnetje op het terrasje vooraan deze chalet?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Prijs: VERKOCHT|

Mooi onderhouden stacaravan met voortent!

Deze mooi onderhouden stacaravan telt twee slaapkamers  en staat op een leuk ingericht perceel (R7: 200m²). De Levooz-voortent geeft uit op een gezellig terrasje met ochtendzon.  Zowel het dak, vloer, voorgevel als leidingen zijn geïsoleerd. Een 16 Ampère-aansluiting is voorzien. Alle gerief is aanwezig (meubels, keukenservies, grasmachine, beddengoed,..). Kortom, een instapklaar tweede verblijf! Interesse in een bezoek? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Prijs: VERKOCHT|

Prachtige stacaravan op ruim perceel met zicht op de vijver! – IN OPTIE

Deze prachtige stacaravan staat op een dubbel ingericht perceel (K11-K10: 404m²) en heeft een heel mooi uitzicht over de vijver van het park. Op het houten verhoogd terras kan je genieten van het ochtendzonnetje. De originele dakconstructie zorgt voor veel licht in de leefruimte. Aan comfort geen gebrek: de keuken is goed geïnstalleerd (microgolf, ijskast, diepvries, gasfornuis, oven met grill,..), er zijn twee badkamers met telkens een toilet en douche. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één ingericht is als berging, maar terug kan ingericht worden als slaapkamer (meubilair voorzien). Er is 16 Ampère-stroomaanvoer, centrale verwarming op gas is voorzien, maar ook een petroleumkachel is aanwezig. Het tuinhuis met tuingerief (grasmaaier, haagschaar, tuinmeubilair) zorgt voor een instapklaar geheel!  Interesse in een bezoek? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Prijs: € 65.000,00|

Ruime percelen voor een stacaravan of tiny house beschikbaar!

Er zijn nog enkele ruime vrije percelen beschikbaar om een stacaravan of tiny house op te plaatsen. Zowel schaduwrijk als zonnig .. Wij zorgen ervoor dat bij oplevering van een perceel enkel de nutsvoorzieningen nog dienen aangesloten te worden. In een mum van tijd ben je 'gesetteld' en kan je samen met de andere mensen op het park genieten van je tweede verblijf! Tot binnenkort? #vakantieineigenland

Prijs: Vanaf € 2.175,00/jaar|
Go to Top