fbpx
Contacteer ons +32 (0)3-663 16 07|info@dennenbad.be
TE KOOP2019-08-29T04:41:22+00:00

TE KOOP OP HET PARK

Gezellige chalet met 2 slaapkamers!

Deze gezellige bemeubelde chalet is gelegen op perceel P4 (240 m²) en telt 2 slaapkamers. Via een leuke kleine voorbouw kom je binnen in een ruime leefruimte met open keukentje. Vanuit de slaapkamer achteraan kijk je uit op een tuin met privacy. De tweede slaapkamer wordt momenteel gebruikt als berging. De badkamer is voorzien van een toilet, comfortabele douche en lavabo. De handige bergruimte met technische ruimte (16 Ampère, recent nieuwe warmwaterboiler) beschikt over tuingerief.  Ben je op zoek naar een leuk huisje in het groen?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Prijs: € 8.000,00|

Degelijke chalet met 2 slaapkamers

Deze gezellige en degelijke bemeubelde blokhut is gelegen op het ruime perceel O6 (315 m²) en telt 2 slaapkamers. Via een knus overdekt terrasje kom je binnen in leuke leefruimte met een open keuken.  De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. De chalet is afgezekerd op 16 Ampère en wordt verwarmd met een pellet kachel en infraroodpanelen.  Zowel het dak als de vloer zijn geïsoleerd, de ramen zijn vervaardigd uit meranti hout (dubbel glas). Een handige bergruimte mét tuingerief en de leuke tuin maakt deze chalet tot een ideaal tweede verblijf!  Ben je op zoek naar een leuke plek in het groen?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Prijs: € 40.000,00|

Stacaravan met 2 slaapkamers op leuk perceel!

Deze stacaravan (Willerby Granada 11mx3m) telt 2 slaapkamers en staat op een ruim perceel (P18: 235m²) . Het perceel is gelegen aan de bosrand en biedt zowel zon als schaduw.  Er komt veel licht in de leefruimte die uitgeeft op een keuken met oven, gasvuur en ijskast. Vanuit de master bedroom kan je rechtstreeks naar de badkamer met douche, lavabo en WC. De tweede slaapkamer telt 1 eenpersoonsbed. De caravan beschikt over een 6 Ampère elektriciteitsaansluiting. Interesse in deze leuke familiecaravan? Neem dan gerust contact met ons op voor een plaatsbezoek!

Prijs: € 8.000,00 - IN OPTIE|

Ruime percelen voor een stacaravan of tiny house beschikbaar!

Er zijn nog enkele ruime vrije percelen beschikbaar om een stacaravan of tiny house op te plaatsen. Zowel schaduwrijk als zonnig .. Wij zorgen ervoor dat bij oplevering van een perceel enkel de nutsvoorzieningen nog dienen aangesloten te worden. In een mum van tijd ben je 'gesetteld' en kan je samen met de andere mensen op het park genieten van je tweede verblijf! Tot binnenkort? #vakantieineigenland

Prijs: Vanaf € 2.321,50/jaar|
Go to Top