Slide 1

DENNENBAD VERBLIJFSPARK
Extra informatie over je verblijf

DENNENBAD VERBLIJFSPARK
Extra informatie over je verblijf

ONS TEAM

Dennenbad is sinds jaar en dag een klein familiebedrijf. Jan Verellen nam destijds het roer over van zijn tante, Elisa, en is ondertussen al enkele decennia beheerder van het park. Zijn dochter, Eline, werkt sinds een paar jaar met haar man, Joren, mee in de zaak.

GESCHIEDENIS

ROUTE & PLATTEGROND

ROUTEBESCHRIJVING

 

Klik op de afbeelding om de plattegrond in volledig scherm te bekijken

PRAKTISCHE INFO

Toegang tot het park

Het park is toegankelijk voor iedereen, maar heeft slagbomen aan de inkom. Via een onverhard paadje naast de slagboom hebben voetgangers en fietsers gratis toegang tot het park. Rolstoelpatiënten kunnen best via het paadje naast het bureel het park betreden. Bezoekers per auto kunnen hun auto parkeren aan de ingang van het park of op het park zelf. Gemotoriseerde voertuigen kunnen via de slagboom voor een democratische prijs binnenrijden. Verblijvers bezitten een inkompasje voor de slagbomen.

Honden

Elke dierenvriend is welkom op het park. We bieden met ons bos van enkele hectare groot een leuke dagelijkse wandeling met je trouwe viervoeter. Om capaciteitsredenen en om de rust te bewaren, laten we maximaal twee honden per perceel toe.

Openingsuren bureel

Winterseizoen (november – februari):
woensdag van 9u tot 17u

Zomerseizoen (maart – oktober):
Maart t.e.m. september: dinsdag t.e.m. zaterdag van 13u tot 17u

Oktober: dinsdag tot en met vrijdag: 13u tot 17u

Op het bureel kan je met cash & via de Payconiq by Bancontact-applicatie betalen. Met deze handige app betaal je heel vlot en veilig die fles gas of rol vuilzakken. Voor meer informatie over de applicatie, zie https://www.payconiq.be/nl

TARIEVEN

Huur perceel circa 200 m2
(verblijf van 1 maart tot 31 oktober)

€ 2.321,50

Inbegrepen

  • 1 inkompasje voor slagboom
  • container huisvuil / glas / papier en karton
  • 10 zakken 60 l (huisvuil)
  • tuinafval verwerking
  • 175 kw elektriciteit en 7 m3 water
  • BTW
Opties
elektriciteit 16A ipv 6A € 77,50
extra grond > 200m2 € 5,70 per m2
extra inkompasje 365 dagen
(voor vaste bezoekers)
€ 165,00+ € 17,00
(aankoop magneetkaart)
meerverbruik water/milieutaks € 6,00/m3
meerverbruik elektriciteit € 0,60/kw
Opties
elektriciteit 16A
ipv 6A
€ 77,50
extra grond
> 200m2
€ 5,70 per m2
extra inkompasje
365 dagen
(voor vaste
bezoekers)
€ 165,00+ € 17,00
(aankoop magneetkaart)
meerverbruik
water/milieutaks
€ 6,00/m3
meerverbruik elektriciteit € 0,60/kw

VEELGESTELDE VRAGEN

Enkel de grond is op jaarbasis te huur. De huisjes (chalet/stacaravan/tiny house) zijn telkens van de mensen zelf en zijn dus niet te huur.

Dit kan om de twee jaar. Van maart tot en met oktober loopt het seizoen en kan je ieder jaar zoveel verblijven als je wil op het park. Tijdens de winterperiode (dit is van november tot en met februari) kan je om de twee jaar ook een verblijf aanvragen. Een winter wel, dan weer een winter niet. Op deze manier kan je 20 maanden per 24 maanden op het park verblijven. Deze formule passen we toe, omdat permanente bewoning niet toegelaten is. We bieden zo wel de mogelijkheid af en toe te overwinteren op Dennenbad.

Dennenbad is geen klassieke camping. We verhuren alleen percelen op jaarbasis aan mensen die een tweede verblijf wensen. Overnachten voor een korte periode in je tent of camper kan dus niet. We bieden één kampeerplek aan voor toevallige passanten.

Natuurlijk! De visvereniging van Dennenbad verkoopt dagkaarten en jaarkaarten aan geïnteresseerde vissers. Je hoeft dus geen chalet of stacaravan te hebben om te komen genieten van de visvijver. Meer informatie over de visvereniging vind je onder de rubriek faciliteiten op de website.

Vind je niet meteen terug wat je zoekt?

CONTACTEER ONS