Slide 1

FACILITEITEN
Ontspannen op Dennenbad!

FACILITEITEN
Ontspannen op Dennenbad!

VISVIJVER

Dennenbad beschikt over een visvijver waar je een lijntje kan werpen. Een bloeiende visvereniging is aan de vijver verbonden. In het seizoen worden er vaak wedstrijden georganiseerd op karpers en snoeken. Visvergunningen kunnen zowel op dag- als jaarbasis aangevraagd worden.

https://www.visclubdennenbad.be/

IMG-20230601-WA0032
2-groot-2
1-groot-2
previous arrow
next arrow
57544623_2421131431238699_1172424422817005568_o
horeca-2
Afbeelding1
previous arrow
next arrow

HORECA

Welkom in Kantine “Monica”. Sinds jaar en dag is dit een belangrijke ontmoetingsplek voor alle Dennenbadders. Op het groot zonneterras met zicht op onze prachtige visvijver kan je steeds in alle rust genieten van een hapje en een drankje. In de zomermaanden worden er in kantine verschillende evenementen georganiseerd zoals thema-avonden, BBQ’s, bingo- en kaartnamiddagen. 

OPENINGSUREN (mei 2024)

  • maandag & dinsdag: gesloten
  • woensdag, zaterdag & zondag: vanaf 10 uur
  • donderdag & vrijdag: vanaf 14 uur
Activiteitenkalender

SPEELTUINEN

In het centrum van Dennenbad staat een zonnige omheinde speeltuin voor de kinderen onder ons. Vanop het zonneterras van de cafetaria heb je zicht op de speeltuin, zodat je je kinderen niet uit het oog kan verliezen! Speel je liever in de schaduw? Onze speeltuin tussen de hoge dennen voor de iets groteren biedt dan veel speelplezier!

PETANQUE

Hét volksspel bij uitstek, petanque, wordt op Dennenbad intensief gespeeld. Zowel in het centrum als op de speelweide vind je enkele petanquebanen. Tijdens de zomermaanden organiseert elke vriendengroep zijn petanquetornooi. Plezier verzekerd!

SPEELWEIDE

De speelweide van Dennenbad biedt een prachtig kader voor het verenigingsleven van het park. Tijdens de zomermaanden organiseert elk clubje zijn petanquetoernooi tijdens de weekends, plezier verzekerd! De jaarlijkse fancy fair staat en het grote kinderfeest staan telkens in teken van de jongste generatie op het park! De kinderen worden dan verwend met leuke spelletjes, een springkasteel, schminksessies en allerlei andere leuke activiteiten. Los van alle activiteiten kan je ook gezellig picknicken, beachvolley spelen of voetballen op de weide.

tenten-groot
springkasteel-groot
previous arrow
next arrow

BUITENFITNESS

Verspreid over het park liggen buitenfitness-toestellen verscholen om je conditie op peil te houden.

GO CARTS

Dennenbad beschikt over een 6-tal go-carts voor jong en oud. Op uurbasis kan je als kind crossen door de straatjes van het park.

IMG_20190914_145658
Go-carts
previous arrow
next arrow

VERENIGINGSLEVEN

Dennenbad kent al jaar en dag een sympathiek verenigingsleven. Het algemeen bestuur (“’t Algemeen) met zijn vele vriendenclubjes zetten zich vrijwillig in voor de vele activiteiten die op het park georganiseerd worden. De grote vriendengroep de Bermuda’s – tevens een volleybalploeg – doopte in 2018 zelfs een reus, de vierde van gemeente Schoten! Ze droegen de meters hoge papier-marché pop op aan Johny de Visser, een Dennenbadder die zich al jaar en dag inzet voor het park. Deze reus en de inzet van alle clubjes symboliseert op zijn minst de sympathie die iedereen uitdraagt voor het park en het verenigingsleven in het algemeen. Een grote dank hiervoor!

DIENSTEN

Naast onze wasserette, beschikt het park over een brood en aardbeienautomaat. Deze wordt dagelijks gevuld met vers brood, aardbeien, kaas en andere lekkernijen van “Boer in the box”. Vanaf de paasvakantie komt het ijskarretje ook geregeld rond met vers schepijs!

Ben je op zoek naar iemand die je stacaravan een grondige poetsbeurt geeft? Of iemand die je tuintje onderhoudt? We helpen jullie graag bij het zoeken naar de gepaste persoon!

57544623_2421131431238699_1172424422817005568_o
wandelbos2
wandelbos3
previous arrow
next arrow

WANDELBOS MET HONDENWEIDE

De hoofddreef van het park vormt niet alleen de snelste weg naar de visvijver, het vormt ook de scheidingslijn tussen de huisjes en ons prachtig Dennenbos. Op ongeveer 4 hectare kan je mooie wandelingen maken in de daarvoor voorziene wandelpaadjes. Startende van de inkom van het park, kan je links meteen het bos induiken en zo het wandelpad volgen tot aan het centrum van het park. In samenwerking met de bosgroep van Antwerpen-noord doen we er alles aan om het bos gezond en vitaal te houden. Centraal gelegen vind je een zonneplek waar je op je gemak kan picknicken, een boekje kan lezen of gewoon even niksen. Ook aan je trouwe viervoeter hebben we gedacht, want middenin ligt een hondenweide verscholen waar je hond zijn laatste spurtje kan trekken. Tip: het loont de moeite om ons bos te bezoeken op alle seizoenen van het jaar!