CHALET
Verblijven op Dennenbad in een Chalet

CHALET
Verblijven op Dennenbad in een Chalet

Slider
Slider

Droom jij ook van je eigen houten huisje in het bos? Dan is een chalet op Dennenbad misschien wel iets voor jou. Met zijn maximale oppervlakte van 60 m² is het een perfect tweede verblijf voor iemand die graag genoeg ruimte heeft en de charme en gezelligheid van deze constructie weet te appreciëren.

Los van de grootte verschilt een chalet nog op andere vlakken van onze alternatieve constructie, de stacaravan. De huisjes zijn steeds uit hout gemaakt in plaats vanuit kunststof.  Het zijn vaste constructies, terwijl stacaravans op wielen staan. De huisjes hebben een bouwtoelating nodig, hebben steeds een kadastraal nummer en zijn daarom onderworpen aan de eigendomsbelasting (cfr. Onroerende voorheffing).

De meeste chalets op het park zijn enkele decennia geleden opgebouwd. Ze hebben dus steeds een rijke geschiedenis. Kijk gerust onder de rubriek ‘te koop’ of er een huisje naar jouw smaak wordt aangeboden. Bouw je liever je eigen buitenverblijf? Dit kan zeker, al dien je wel rekening te houden met de bouwvoorschriften die aan het park verbonden zijn. De belangrijkste zijn de maximale oppervlakte (60 m²), het bouwmateriaal (hout) en de bouwhoogte (maximaal 3,5 meter, dus geen verdieping). Meer informatie geven we graag in het bureel!

Slider
TE KOOP OP HET PARK